Vikingen Infinity

Beoordelingen

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

de kamers zijn om naar huis over te schrijven. mooi schoon en verzorgd. de eten was goed met genoeg keuze en vlees. de eerste keer dat wij het uitzich

Mar 04, 2014 by fam d boer

de kamers zijn om naar huis over te schrijven. mooi schoon en verzorgd. de eten was goed met genoeg keuze en vlees. de eerste keer dat wij het uitzicht zagen kregen we allen een brede grijns op onze gezichten.
dat gezegd, zijn er ook wat minpunten. wij kwamen aan en hebben de eerste dag in een ander hotel geslapen van lage kwaliteit. de dag erna konden we pas na lunch in onze kamer. het personeel is over het algemeen aardig hoewel niet altijd.


Wij hebben een zeer aangename vakantie gehad in het Vikingen Infinity hotel. Dit was onze eerste all inclusive vakantie dus we hebben niet veel vergel

Oct 25, 2012 by Chris Teunissen
Bezoekdatum: 15-10-2012 

Wij hebben een zeer aangename vakantie gehad in het Vikingen Infinity hotel. Dit was onze eerste all inclusive vakantie dus we hebben niet veel vergelijkingsmateriaal, maar hier toch even een korte review. Het complex zag er indrukwekkend uit, erg mooi hotel om te zien. Er was meer dan voldoende te doen op het resort. We zijn maar twee keer weg geweest en verder hebben we al onze tijd rond het zwembad en in de bars doorgebracht. Elke avond was er een leuk optreden van dans tot muzie. We vonden dat elke avond weer erg leuk. Het eten was lekker, service was niet heel bijzonder maar in het buffet restaurant moet je dat natuurlijk ook niet te veel verwachten als er 1000 man aan het eten is. De kwaliteit van het eten was wel echt heel goed. We gingen elke maaltijd weer watertandend naar het restaurant. We mochten één keer gratis naar een a la carte restaurant, dit was ook een leuke ervaring en ook erg lekker. De andere gasten van het resort waren erg aardig en konden het goed met elkaar vinden. Mijn vrouw en ik zijn van plan hier volgend jaar terug te komen.


we schrokken een beetje toen we in onze kamer aankwamen en zagen dat we vlak naast de snelweg zaten. we waren bang dat dit een vakantie zonder slaap z

Sep 14, 2012 by Jackison17
Bezoekdatum: 02-sept-2012 

we schrokken een beetje toen we in onze kamer aankwamen en zagen dat we vlak naast de snelweg zaten. we waren bang dat dit een vakantie zonder slaap zou worden. maar dit viel 100% mee. we hebben helemaal geen last gehad van het geluid van voorbijrijdende auto's. de kamers zijn erg modern en goed geluidsdicht. de kamers zijn sowieso erg mooi gemaakt. soms hier en daar iets te glitterig maar daar konden we wel aan wennen. vooral onze jongste vond dat heel mooi. personeel in het hotel was heel erg vriendelijk en hielp ons eigenlijk met alles wat nodig was. we konden bij de receptie terecht met vragen over de omgeving en kregen uitgebreid uitleg over van alles en nog wat. de kinderen hebben zich goed vermaakt, ze waren dol op de miniclub en waren elke dag druk aan het dansen, knutselen en spelen. wij hadden zo wat tijd over om lekker van onze vakantie te genieten. we hadden prachtig weer en zijn goud bruin thuis gekomen, een prima vakantie dus :). het hotel is groots en misschien voor sommige mensen iets te groot, maar wij vonden dit juist erg leuk en we hebben eigenlijk geen seconde last gehad van andere gasten. het eten was erg lekker en we hebben ons goed vermaakt.


Als je twijfelt is dit het juiste hotel. Wij waren vooraf benieuwd of er genoeg faciliteiten aanwezig zouden zijn, aangezien we dat niet in de brochur

Aug 05, 2012 by Harrald W.
Bezoekdatum: 24 juli 2012 

Als je twijfelt is dit het juiste hotel. Wij waren vooraf benieuwd of er genoeg faciliteiten aanwezig zouden zijn, aangezien we dat niet in de brochure konden vinden. Ik kan u vertellen dat er meer dan voldoende aanwezig is. De kinderen kunnen zich lekker uitleven in het zwembad en ouders kunnen genieten van het hele all-inclusive concept. Kamers zijn heel erg chique, wij vonden ze zelfs iets romantisch hebben. De prijs kwaliteiten verhouding is echt heel goed. Wij zijn al in aardig wat all inclusive resorts geweest, maar we hebben nog nooit iets zoals dit meegemaakt. Heel mooi en goed verzorgt. Het zal er ook mee te maken hebben dat het hotel pas kort geleden gebouwd is. Eten is erg goed en personeel is vriendelijk. Kamers en het hotel worden goed schoongehouden en zo ook het zwembad en het strand. Een heerlijk hotel, wij komen hier graag nog eens terug.


Met vriendinnen een weekje naar Vikingen Infinity geweest aan het begin van de zomer. Het was een heerlijke ervaring, we hadden elkaar lang niet gezie

Jul 10, 2012 by Meurtje
Bezoekdatum: Juni 2012 

Met vriendinnen een weekje naar Vikingen Infinity geweest aan het begin van de zomer. Het was een heerlijke ervaring, we hadden elkaar lang niet gezien dus er was genoeg om over bij te praten. We zijn eigenlijk niet van het resort af geweest. Er was voldoende ruimte bij het zwembad en ook bij de restaurants konden we altijd terecht. Ik ben eigenlijk niets tegengekomen wat ik niet goed vond. De uitschieters waren de kamer, het eten en het vriendelijke personeel. Ik raad dit hotel aan iedereen aan, mensen met en zonder kinderen kunnen hier allebij prima terecht en hebben (gelukkig!) geen last van elkaar.


Vikingen Infinity , USA 4.4 5.0 5 5 de kamers zijn om naar huis over te schrijven. mooi schoon en verzorgd. de eten was goed met genoeg keuze en vlees. de eerste keer dat wij het uitzicht zagen kregen we allen een br
Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Corendon
v.a. € 441 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen