Vikingen Infinity

De beste restaurants in Alanya

Lokanta Su

Dit restaurant is gelegen vlakbij de zee in een prachtig pittoresk huis. De mediterraanse keuken van dit restaurant lokt uitsluitend positieve reacties uit van de klanten. Dankzij de gezellige inrichting en de huiselijke sfeer heeft dit restaurant een speciaal plaatsje veroverd in de harten van veel toeristen. Het eten is zeer betaalbaar en van hoge kwaliteit.

Bistro Bahama

Bistro Bahama is een eenvoudig restaurant met degelijk eten aan eerlijke prijzen. Dankzij de ruime keuze zal je niet snel uitgekeken zijn op de menukaart van dit restaurant. Er worden Mexicaanse, Italiaanse en Turkse gerechten geserveerd. Het restaurant is gespecialiseerd in gerechten met zeevruchten en vis. De bediening is volgens velen uitzonderlijk goed, met kelners die er alles aan doen om het er naar je zin te maken, zelfs een karaoke-nummertje zingen.

Vintage Brasserie & Winehouse

Vintage Brasserie & Winehouse is een stijlvol restaurant in de al even stijlvolle Damlatas straat, waarin zich veel van de betere restaurants van Alanya bevinden. Dit restaurant is niet erg groot, maar de kwaliteit is absoluut top. De internationale keuken en uitstekende wijnselectie maken van dit restaurant een echte aanrader voor fijnproevers. Geen luide muziek, geen schreeuwerige LED-verlichting, enkel sfeervolle kalmte waar je even tot rust kan komen.

Seasons restaurant

Dit is een bijzonder restaurant, en dat heb je meteen door wanneer je naar de menukaart kijkt. Dankzij de unieke fusion keuken die Franse, Italiaanse en Aziatische kenmerken mengt, ben je helemaal zeker van een bijzondere ervaring wanneer je bij Seasons restaurant aanklopt. Dit restaurant is dan ook behoorlijk prijzig.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Corendon
v.a. € 474 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen